Haberler

Semt Sakinleri Olaylardan Bıktı

Köln'ün Gremberghoven Semti Sakinleri Bölgelerinde Artan Hırsızlık ve Şiddet Olaylarından Rahatsızlar. Semtte Yaşayanlar Polisin Bir An Önce Tedbir Almasını İstiyorlar.

Köln'ün Gremberghoven semti sakinleri bölgelerinde artan hırsızlık ve şiddet olaylarından rahatsızlar. Semtte yaşayanlar polisin bir an önce tedbir almasını istiyorlar.

Almanya'nın Köln kentinde Gremberghoven semti sakinleri bölgelerinde artan hırsızlık ve şiddet olaylarından rahatsızlar. Sürekli evleri ve otomobilleri soyulan Gremberghovenlılar çocuklarını okula yalnız gönderemiyorlar. Özellikle akşam saatlerinde ellerinde bıçak ve sopalarla gruplar halinde gezen gençler çevreye korku salıyor. Semtte yaşayan yaşlı insanlar gençlerin kendilerini sürekli tehdit etmesi ve hakaretlere maruz kalmaktan şikayetçiler. Polisin yetersiz kaldığını ifade eden Türk ve Almanlar işlerin çığırından çıktığını belirttiler. İnsanlar semtlerindeki sorunlara bir an önce çözüm bulunmasını istiyorlar.

KAFAMA SOPAYLA VURDULAR

Yaklaşık 30 yıldır Gremberghoven'de oturan Ali Kay (51): ?Burada ciddi sorunlar yaşıyoruz. Hırsızlık olayları aldı başını gitti. Evlerimizi, bahçe evlerimizi, otomobillerimizi soyuyorlar. Gençler gruplar halinde gezip çevreye korku salıyorlar. Bundan 10 gün önce hırsızlık amacıyla bahçe evime girdiler. Komşuların haber vermesi üzerine ne olduğunu anlamak için bahçeme gittiğimde kafama sopayla vurarak beni yaraladılar. Her tarafım kanlar içinde kaldı. Kafamın arkasına aldığım darbeden ötürü gözümü kaybediyordum.?

HIRSIZLARLA BAŞEDEMİYORUZ

Semt sakinlerinden Pelil Güçtekin: ?Burada amcamın bir büfesi var. Bugüne kadar en az 10 kez soyuldu. Polis çağırmaktan bıktık. Polis mi yetersiz kalıyor yoksa başka nedenlerden ötürü mü bilemiyorum ama bu bölgede suçların önüne geçilemiyor. Akşamları kasalarla biralar alıp sokakta oturuyorlar. Yanlarındaki müzik setlerinin sesini sonuna kadar açıyorlar. Geç saatlere kadar müzik sesi susmuyor. Tabi sabah işe gidenler için kötü oluyor. Polis çağırmamız da fayda sağlamıyor. Polis geldiğinde müzik sesi kısa süre kesiliyor. Sonra aynen devam ediyor. Polisin buna bir çözüm bulmasını istiyoruz.?

ÇOCUKLAR OKULA YALNIZ GİDEMİYOR

ilkokul 4.sınıfa giden Pınar Durak (9), ?Bazen okula gidip gelirken bizi dövüyorlar. Onun için çok korkuyoruz. Kimi zaman da büyüklerimiz bizi okula götürüp getiriyor? şeklinde konuştu.

YAŞLI İNSANLAR KORKU İÇİNDE

Semtteki yaşlı insanların korku içinde olduğunu belirten 78 yaşındaki Wolfgang Kohl: ?Burada gençler grup halinde ellerinde çeşitli aletlerle geziyorlar. Günün her saatinde yol kenarlarında oturuyorlar. Yanlarından geçen yaşlı insanlara laf atıp sataşıyorlar. Yapmayın, etmeyin dediğimizde bizi hiç dinlemiyorlar. Özellikle yaşlılar korku içinde. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Semtimizin güvenli bir yer olmasını istiyoruz.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title