Haberler

Şehit Komiser Demir'in Babaevinde Yas

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit komiser Mehmet Demir'in baba evine asılan Türk bayrakları -Şehit yakınlarının gözyaşı dökmesi Şehidin dayısı Mustafa Genç'in açıklaması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Komiser Mehmet Demir'in (32) babaevinde hüzün var.Demokrasi şehidi Demir'in Şahinbey ilçesine bağlı Karataş Mahallesindeki babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit komiser Mehmet Demir'in baba evine asılan Türk bayrakları

-Şehit yakınlarının gözyaşı dökmesi

Şehidin dayısı Mustafa Genç'in açıklaması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Komiser Mehmet Demir'in (32) babaevinde hüzün var.

Demokrasi şehidi Demir'in Şahinbey ilçesine bağlı Karataş Mahallesindeki babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Demir'in yakınları site bahçesine kurulan taziye çadırlarında taziyeleri kabul ediyor.

Şehit Demir'in dayısı Mustafa Genç, şehidin babası Ahmet ile annesi Fatma Demir'in acı haberi almaları üzerine Ankara'ya gittiğini söyledi.

Yeğeninin Ankara'da özel harekatta görevli olduğunu aktaran Genç, "Helikopterden atılan bombayla şehit oldu. Bu acıyı yaşatan, bu saldırıyı gerçekleştirenler Allah'ından bulsun. Böyle bir şey daha görülmedi. Devletin silahıyla, devletin tankıyla bizim insanımızı vurdular." diye konuştu.

Hayalindeki meslek için polis oldu

Demokrasi şehidi Demir'in tekstil öğretmenliğinden mezun olduktan sonra çok istediği için polis olduğu öğrenildi. Demir'in ayrıca terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar nedeniyle sık sık doğuya görev gittiği belirtildi.

Şehit Demir'in cenazesinin işlemlerin ardından memleketi Gaziantep'e getirileceği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Demir Şahinbey Karataş Güncel Haberler

title