Haberler

Sedaş Ekipleri, Kaçak Elektrik Kesimine Polisle Gidebildi

Kocaeli'nde sakarya Elektrik dağıtım A.Ş. görevlileri, Çevik Kuvvet ekiplerinin desteğinde kaçak elektrik denetimi yaptı, direklerdeki kaçak hatlar kesildi.

Kocaeli'nde sakarya Elektrik dağıtım A.Ş. görevlileri, Çevik Kuvvet ekiplerinin desteğinde kaçak elektrik denetimi yaptı, direklerdeki kaçak hatlar kesildi.

Kaçak elektrik kullanımının yüzde 7 olduğu Kocaeli'nin bazı ilçelerindeki kenar semtler ile merkez ilçe İzmit'in Kireç Ocakları Mahallesi'nde çok sayıda kişinin ev ve işyerlerine, elektrik direklerinden kaçak bağlantı yaparak enerji aldıkları tesbit edildi. Kaçak kullanım nedeniyle sık sık trafo ve hat arızası olan bu bölgeye giden Sedaş ekipleri, sert tepkilerle karşılaşınca polisten yardım istedi.

Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte gelen gelen Sedaş kaçak takip ekipleri, önce kaçak kullananları tespit etti. Denetim yapılan bölgede evlere direklerden kaçak bağlanan yüzlerce kablo, Çevik Kuvvet ekiplerinin aldığı önlemler altında kesildi. Bu arada ekipler, bu semtteki evleri tek tek gezerek ihbar edilen adreslerde elektrik sayaç bağlantılarını da inceledi. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sedaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title