Haberler

SDÜ'nün iletişim ve hukuk fakültelerinin öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim ve Hukuk fakültelerinin öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İletişim ve Hukuk fakültelerinin öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Arklan, 19 Mayıs Amfisi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, genç iletişimcileri 4 yıllık bir eğitimin ardından yeni bir başlangıç için uğurladıklarını söyledi.

Yeni başlangıçta öğrencilerin kaygılar yaşayabileceğine dikkati çeken, Arklan, şöyle konuştu:

"Şunu asla unutmayın, Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde iyi bir eğitim aldınız. Öncelikle entelektüel iletişimciler olabilmek için sorgulanmamış bir hayat yaşanmış değildir şekliyle eleştirel düşünme becerinizi geliştirdiniz. Bizim amacımız sadece mesleğinde iyi iletişimciler yetiştirmek değil. Aynı zamanda etik değerlere bağlı, sorumluluk bilincine sahip, insani hassasiyetleri gelişmiş bireyler olmanıza katkı sağlamak."

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yüksel Metin ise fakültenin 8. ve 9. dönem mezuniyetini yaptıklarını belirterek, "Sevgili öğrenciler, sizler geleceğin avukatı, akademisyeni, hakimi, ve savcısı, kaymakamı ve bürokratı olarak buradasınız. Artık hayatın merkezine adım atıyorsunuz. Öğrencilik hayatınız sizleri gerçek hayata hazırladı." dedi.

Törene Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Esen Diler, Isparta Baro Başkanı Ünsal Çankaya da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title