Haberler

Scahit Nakıboğlu Minikleri, Fidan Dikti

Güncelleme:

Öğrenciler "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte fidan dikti.

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencileri, "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte fidan dikti.

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji öğrencileri, örnek bir etkinliğe daha imza attı. Öğrenciler, "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında, Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte Yüzlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Polis ağabeyleriyle birlikte fidanları tüpten çıkararak toprakla buluşturan, çapa ile etrafını düzenleyen ve evlerinden getirdikleri şişelerle bu fidanları sulayan öğrenciler, diktikleri fidanların kendileri ve gelecek nesiller için önem arz ettiğine dikkat çekti.

ERVAS: "AĞABEYLERİMİN YARDIMIYLA DÖRT FİDAN DİKTİM"

Okul öğrencilerinden Esma Ervas, "Böyle bir etkinlik benim için anlamlı ve eğlenceli oldu. Polis ağabeylerimin yardımıyla dört fidan diktim. İnşallah yağmur yağar ve fidanlarım tutar " diyerek, duygularını ifade etti.

KAYA: "MİNİK ÖĞRENCİLERİN DAVRANIŞI, BİZLERİ DE MUTLU ETMİŞTİR"

Polis Okulu öğrencilerinin böyle bir etkinliğe destek vermesinin örnek teşkil ettiğine işaret eden ve minik öğrencilerin güzel etkinliklere imza atmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirten Polis Meslek Yüksek Okulu Çevre Kulübü Başkanı Komiser Vedat Kaya, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti. "Bu etkinlikle iki farklı hedefi birlikte yakalama imkânı bulduk. Hem Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini toplumun küçük yaştaki bireyleriyle buluşturarak öğrencilerimizin sosyal becerilerini arttırdık, hem de ağaç dikmenin önemini ve doğayı korumayı vurgulamış olduk."

KÖMÜŞÇÜ: "EĞİTİMİN EN KALICI OLANI, YAŞAYARAK ÖĞRENİLENDİR"

Özel Cahit Nakıboğlu Koleji Müdürü Alpaslan Kömüşçü ise, "Küçük yaşlardaki öğrencilerimiz için eğitimin en güzeli ve kalıcı olanı yaparak ve yaşayarak öğrenmektir" diyerek, şunları söyledi. "'Orman Haftası' etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimize ağaç sevgisini ve ağacın doğa için ne kadar önemli olduğunu benimsetmeye çalıştık. Öğrencilerimizin yaşlarının küçük olması nedeniyle, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden yardım istedik. Polis Meslek Yüksek Okulu idareci ve öğrencileri, bu etkinliğimize destek verdi. Sonuç itibariyle de böyle anlamlı bir etkinliğe imza atmış olduk. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli ve Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya'ya teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Nakıboğlu Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title