Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Şanlıurfa yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Şanlıurfa yerel seçim sonuçları ve Şanlıurfa adaylarının aldıkları oy oranları merak edilmeye başlandı. 2019 yerel seçim sonuçları, Şanlıurfa seçim sonuçları ile oy dağılımı anlık ve güncel olarak haberimizde...

Türkiye'nin gözü kulağı sonuçlarında. Bugün Şanlıurfa için sandığa giden vatandaşlar, Şanlıurfa Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Şanlıurfa seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Şanlıurfa'da kim önde? Şanlıurfa seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar...

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart Yerel Seçimi'nde Şanlıurfa Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adına AK Parti'den Zeynel Abidin Beyazgül yarışacak. SP'den Sabahattin Cevheri, DSP'den Hasan Erçelebi, Şanlıurfa Belediye Başkanlığı için aday oldu.

ŞANLIURFA İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Şanlıurfa Belediyesi'ne bağlı tüm ilçelerin 31 Mart Yerel Seçimlerdeki son dakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Şanlıurfa'da seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Şanlıurfa'da 2014'de yerel seçimlerde BDP adına Osman Baydemir, AK Parti adına Celalettin Güvenç, MHP adına Mustafa Kemal Saraçoğlu aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre AK Parti'den Celalettin Güvenç % 61.63 oy oranı ile Şanlıurfa Belediye Başkanlığı'nı kazandı. BDP'den Osman Baydemir ise % 30.54 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. MHP adayı Mustafa Kemal Saraçoğlu % 2.38 oy oranı ile 3. sırada yerini aldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şanlıurfa Haberler Son Dakika

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title