Haberler

Sakarya'da "Polis Haftası Satranç Turnuvası" düzenlendi

Güncelleme:

Sakarya'da, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında "Polis Haftası Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Sakarya'da, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında "Polis Haftası Satranç Turnuvası" düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde, Adapazarı Lütfü Yaman Spor Salonu'nda 4 kategoride düzenlenen turnuvada 250 öğrenci yarıştı.

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, müsabakalar öncesi yaptığı konuşmada, turnuvayı, geleceğin teminatı çocuklarla Türk Polis Teşkilatının kaynaşma aracı olarak gördüklerini belirterek, "Düşünce ve düşünme yetisi, insanları diğer varlıklardan ayıran çok önemli bir meziyet. Bu spor da düşünceyi disipline eden, onu geliştiren bir faaliyet. Burada bu güzel tabloyu gördüm de ben gerçekten çok mutlu oldum." ifadelerini kullandı.

Kaya, organizasyonun, sporun ne kadar önemli bir amaca hizmet ettiğini gösterdiğin dile getirerek, şunları kaydetti:

"Satranç, zaman içinde sabırlı ve düşünceli olmayı öğretir. Satranç planlama, seçenekleri değerlendirme, imgeleme, odaklanma, analiz, öngörü ve kuramsal düşünme gibi becerilerinin gelişmesine de yardımcı olmaktadır. Sevgili çocuklar; burada kazanan ya da kaybeden yok. Burada biz 250 kişiyi peşinden kazanmış ve galip ilan ediyorum. Sizlere hayatta başarılar, mutluluk ve güzellikler diliyorum."

Federasyon yönetim kurulu üyesi avukat Berkay Çelik de kentin huzuru için gece gündüz çalışmayı sürdüren, güven ve huzuru tesis eden polislere teşekkür etti.

Müsabakalar, katılımcılarla bir süre sohbet eden ve başarılar dileyen Kaya'nın ilk hamlesiyle başladı.

Etkinliğe, çocuklar ve velilerinin yanı sıra İl Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, federasyon temsilcileri ve polis memurları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Polis Haftası Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title