Haberler

Sakarya - Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'daki Hemşehrileriyle Yaylada Üç Ayak Oynadı

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde Bulunan Kırcaali Yaylası'nda Ağasar Şalpazarlılar Derneği'nin Düzenlediği Şenliğe Katılarak, AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Birlikte Üç Ayak Oynadı.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde bulunan Kırcaali Yaylası'nda Ağasar Şalpazarlılar Derneği'nin düzenlediği şenliğe katılarak, AK Parti Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte üç ayak oynadı.

Aslen Trabzonlu olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Ankara'dan Serdivan İlçesi'nin Esentepe Semti'nde bulunan Kırcaali Yaylası'na gelerek Sakarya'daki hemşehrileriyle Ağasar Şalpazarlılar DerneğiÆnin düzenlediği 3. Esentepe Yayla Şenliği'ne katıldı. Şenliğe AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile birlikte gelen Bakan Demir, şenliği izledikten sonra horona katıldı. Dişli ve Toçoğlu ile birlikte horon tepti. Bakan Demir, daha sonra yöresel kıyafetlerle horon tepen kız folklorcularla birlikte de oynadı.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı 3. Esentepe Yayla Şenliği'ne Karadenizli yerel sanatçılar, Çayan Hüseyin, Ağasarlı Fevzi, Meryem Akyüz, İsmail Güler ve Adem Kodalak da katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title