Haberler

Şahin: Türkiye Bu Süreçten Yara Almadan Çıkacak

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti'nin Kapatılması İstemiyle Açılan Davayla İlgili, 'Türkiye Bu Süreçten Yara Almadan Çıkacaktır. İktidar Olarak Bu Kararlılık İçindeyiz' Dedi.

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili, ''Türkiye bu süreçten yara almadan çıkacaktır. İktidar olarak bu kararlılık içindeyiz'' dedi.

Bakan Şahin, kapatma davası ile sivil toplum örgütlerince yapılan sağduyu çağrılarına ilişkin sorular üzerine Türkiye'nin dinamik bir ülke olduğunu söyledi. Şahin şunları söyledi:

''Türkiye genç bir nüfusa sahip. Zaman zaman siyasi tansiyonunun yükselmesini abartmamak lazım. Sivil toplum örgütleri, siyasi istikrarsızlığın ortaya çıkmasının Türk halkının aleyhine olduğunu belirttiler. Toplumun bir kesiminin tespitidir. Bu değerlendirilecektir. İktidar da muhalefet de bunu değerlendirecektir.

AK Parti hakkında dava açılmıştır. Bu dava Türkiye'de demokratik alanı daha da genişletecektir. Siyasetin özgürlük alanını daha da genişletecek sonla neticelenecektir. Kimseyi suçlamıyorum. İktidar herkesin iktidarıdır. Türkiye bu süreçten yara almadan çıkacaktır. İktidar olarak biz bu kararlılık,içindeyiz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title