Haberler

Sabancı Topluluğu'nun Online Alışveriş Platformu

Güncelleme:

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa; 2014 sonuçlarını, 2015 ve gelecek dönem planlarını düzenlenen basın toplantısında paylaştı.

Toplantıda konuşan Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Kliksa'nın bir atılım yılı olarak geçirdiği 2014'ten sonra 2015'in e-ticaret sektörünün yörüngesini değiştirme yılı olacağını söyledi. Sabancı Topluluğu'nun diğer sektörlerdeki gibi online alışverişte de lider olacağını vurgulayan Haluk Dinçer, "Sabancı Topluluğu'nun perakendedeki gücüyle e-ticaret sektöründe liderliğe ilerliyoruz. Kliksa olarak, doğru adımlarla ve "Sağlıklı Büyüme" hedefiyle, sektörü de büyütmeyi amaçlıyoruz." dedi.

E-ticaretin yörüngesini değiştirecek felsefenin "Sağlıklı Büyüme" olduğunu vurgulayan Kliksa'nın Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ise, "Kliksa'nın sağlıklı büyüme felsefesinin en önemli itici güçlerini 'koşulsuz müşteri memnuniyeti', 'ölçüm', 'teknoloji', 'yaratıcı ve yenilikçi düşünce' ve 'yetkin insan kıymetleri' oluşturuyor." dedi. Safkan sözlerine şöyle devam etti: "Perakende sektörünün 1.5-2 katı büyüyen e-perakende sektörünün penetrasyon oranı henüz daha düşük olduğundan, sektör büyümek için daha geniş bir alana sahip… Bu durum, internet kullanım oranlarının da sürekli artmasıyla, sektör için hesapsız büyüme tehlikesini taşıyor. Kliksa olarak, sadece ciroya odaklanan, uzun vadeli olmayan hesapsız büyüme stratejisinden hep uzak durduk. Merdivenleri koşarak çıkarken her basamağa sağlam basmak istiyoruz. Uzun vadeli perspektifi hiçbir zaman gözden kaçırmıyoruz. Bu sağlıklı büyüme anlayışımızla, e-ticaret sektörünün yörüngesini değiştireceğiz." dedi.

Nevgül Bilsel Safkan: "Gelecek 5 yılda 240 milyon TL yatırım yapmayı hedefliyoruz"

Dinçer'in konuşmasından sonra yaptığı sunumda dünyanın önemli e-ticaret platformlarından biri olmak için yatırımın önemini vurgulayan Nevgül Bilsel Safkan, " Türkiye'nin Amazon'u olma hedefi doğrultusunda ilerlerken; teknolojiye, markamıza ve müşteri hizmetlerine toplam 55 milyon TL yatırım yaptık. Liderliğe giden yolda çalışmalarımız ve yatırımlarımız sürecek. Yol haritamız uyarınca gelecek 5 yılda 240 milyon TL yatırım yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Türkiye'nin en iyi e-ticaret takımını kurduk

Yaratıcı ve yenilikçi düşüncenin, Kliksa'nın sağlıklı büyüme anlayışının en önemli itici güçlerinden biri olduğunu vurgulayan Safkan, " Türkiye'nin Amazon'u olma hedefimiz doğrultusunda ekibimizi her seviyede katılan yeni arkadaşlarımızla güçlendirdik ve Türkiye'nin en iyi e-ticaret takımını kurduk. Bu ekip daha da büyüyerek, Kliksa'nın hedeflerine ulaşmasını sağlayacak gerçek güç olmaya devam edecek." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Holding Türkiye Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title