Haberler

Rüzgara Yön Veren Güzel

Güncelleme:

Çağla Kubat, güzellik sırlarını, spor tutkusunu, televizyonculuğu ve kızı Selin'le hayatına giren vazgeçilmezlerini MAG Temmuz sayısında okuyucuları ile paylaşıyor.


Adını Miss Turkey Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması ile duyuran tescilli güzel Çağla Kubat, ardından devam ettirdiği spikerlik,sunuculuk ve oyunculuk kariyerini, Türkiye'yi rüzgar sörfü ile tanıştıran spor tutkusunu MAG Temmuz sayısına anlattı.

"Windsurf sporu, hayatımın tüm akışını belirlediği gibi eşimle tanışmamı ve çok mutlu bir aile kurmamı sağladı."

"Hedefim, yaz sezonlarında annelikle birlikte olabildiği ölçüde windsurf yarışlarını takip etmek ve kış sezonuna doğru bir projeyle televizyona dönmek."

"Ülkemizde son yıllarda kadınların yarışmalara katılma oranları artmakta, aldıkları sonuçlar yükselmekte."

"Kızım Selin'in dünyaya gelişiyle hayatım tamamen ona bağlandı ve dönüm noktam oldu."

Televizyon hayatının yoğun temposu içerisinde rüzgar sörfünün stres atmakta en büyük yardımcısı olduğunu söyleyen Kubat, Dünya Profesyonel Windsurf Ligi Üçüncülüğünü ülkemize getiren isim. Küçük yaşlardan itibaren sporun bir çok alanı ile ilgilenen Çağla Kubat, lise yıllarında öğrendiği windsurf un yanı sıra hobi olarak da tenis, binicilik ve snowboard ile yıllardır ilgileniyor. Uzun yıllar süren televizyon kariyerini özlediğinin altını çizen güzel, önümüzdeki dönemde bir televizyon projesiyle ekranlara dönmek istediğinin müjdesini verdi. Türkiye'yi rüzgar sörfüyle tanıştıran başarılı güzel Çağla Kubat, kendisi ile ilgili merak edilenleri içten ve samimi sohbetiyle gerçekleştirilen röportajda MAG okuyucuları ile paylaşıyor.

Çağla Kubat'ın kapak yıldızı olduğu MAG, her sayısında bir birinden ünlü ismi okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Kubat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title