Haberler

Rize'de Hediyelik Eşya Satışı Yapılan 2 Çadır Çöktü

Rize'de sahil dolgu alanına kurulan ve hediyelik eşya satışı yapılan 2 çadır üzerlerinde biriken karın ağırlığını taşıyamadı ve çöktü.

Rize'de sahil dolgu alanına kurulan ve hediyelik eşya satışı yapılan 2 çadır üzerlerinde biriken karın ağırlığını taşıyamadı ve çöktü.

Kentte dün gece geç saatte etkili olmaya başlayan kar yağışı ardından içerisinde 80 esnafın işyerlerinin bulunduğu çadırların üzerinde kar birikti. Biriken karın ağırlığını taşıyamayan çadırlar sabah erken saatlerde çöktü. Rize Belediyesi Zabıta ve polis ekipleri çadırların çevresinde güvenlik önlemi aldı, esnaflar da çöken çadırlara girerek eşyalarını kurtarmaya çalıştı. Çadırda işyeri bulunan Nusret Kaya, çadırda kimsenin olmamasının can kaybını önlediğini söyledi.

316 KÖY YOLU KAPALI

Rize'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi. İl genelinde 316 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title