Haberler

Reporter Anadolu Agency Ranjen U Sukobima U Pojasu Gaze

- Metin Yuksel Kaya ranjen je tokom sukoba Palestinaca i Izraelaca u naselju Al-Shujaiyeh, koje se nalazi istocno od GazeGAZA (AA) – Reporter Anadolu Agency ranjen nakon što je izraelska vojska otvorila vatru, dok je izvještavao o sukobima Palestinaca i Izraelaca u Pojasu Gaze, javlja Anadolu Agency.

- Metin Yuksel Kaya ranjen je tokom sukoba Palestinaca i Izraelaca u naselju Al-Shujaiyeh, koje se nalazi istocno od GazeGAZA (AA) – Reporter Anadolu Agency ranjen nakon što je izraelska vojska otvorila vatru, dok je izvještavao o sukobima Palestinaca i Izraelaca u Pojasu Gaze, javlja Anadolu Agency (AA).Metin Yuksel Kaja ranjen je kada ga je metak pogodio u ruku u naselju Al-Shujaiyeh, koje se nalazi istocno od grada Gaze. Kaja je odmah prebacen u bolnicu, gdje mu je pruzena pomoc, dok je njegova kamera uništena.Peterica Palestinaca je ubijeno, a najmanje 25 ranjeno u petak, nakon što su izraelske snage otvorile vatru na demonstrante u istocnoj Gazi, rekao je neimenovani palestinski medicinski radnik.Izraelska vojska je sa svoje strane saopštila kako je reagovala nakon što se dvjestotinjak Palestinaca priblizilo ogradi u Pojasu Gaze. AA

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title