Haberler

Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan'dan İşçilere Karanfil

Güncelleme:

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan ASLAN, üniversitede çalışan işçilerin '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kırmızı karanfil hediye ederek kutladı.

Üniversite merkez kampüsündeki Merkezi Yemekhane ve Kafeterya önünde bir araya geldiği işçilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. İrfan ASLAN, temizlik, güvenlik ve bürolarda çalışan işçiler kırmızı karanfil hediye etti.

Özveriyle çalışan işçilerin ve idari personelin bayramını kutlamak istediklerini belirten Prof. Dr. İrfan ASLAN, 'Peyzajıyla, binalarıyla, sosyal mekanlarıyla, çalışanlarıyla ve öğrencileriyle farklı bir üniversite kurmayı hedefliyoruz. Bunu da tüm çalışanlarımızla birlikte gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bugün de üniversitenin gelişmesine katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza karanfil dağıtarak teşekkür etmek istedik" dedi.

Üniversitede çalışan işçiler ise, "Bugünde hatırlanmak çok güzel. Bizim için güzel bir anı oldu. Rektörümüze teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İrfan Aslan 1 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title