Haberler

Qnet Türkiye Koruculuk Vakfıyla Fidan Dikti

Yurtdışında olduğu gibi Türkiye’de de sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı çocukların hayatında pozitif değer katmak amacıyla çalışmalar yürüten QneT Türkiye, “Koruncuk Vakfı”* (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) ile el ele vererek daha yeşil yarınlar için 21-22 Ekim tarihlerinde Bolluca’da fidan dikimine katıldı.

Yurtdışında olduğu gibi Türkiye'de de sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı çocukların hayatında pozitif değer katmak amacıyla çalışmalar yürüten QneT Türkiye, "Koruncuk Vakfı"* (Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) ile el ele vererek daha yeşil yarınlar için 21-22 Ekim tarihlerinde Bolluca'da fidan dikimine katıldı.

Her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme hakkı olduğuna inanan, bu bilgiyle hareket eden Vakıf, 2016 yılında da daha yeşil yarınlar için fidan dikimine devam edecek.

QNET Türkiye, 15 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek İstanbul Maratonu'nda da "Koruncuk Vakfı" için koşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bolluca Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title