Haberler

Polis Babası, Davutoğlu'na Kahkaha Attırdı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, ziyaret ettiği polis merkezinde bir polis memurunun babasını aradı. Yaşanan ilginç diyalog Davutoğlu'na kahkahalar attırdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kurban Bayramı ziyaretinde bulunduktan sonra Eyüp Emniyet Müdürlüğü Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ne geldi.

Buradaki personelle bayramlaşan ve sohbet eden Başbakan Davutoğlu'na, baklava ve çay ikram edildi.

POLİS BABASINI ARADI

Bir polis memuru ile konuşurken bekar olduğunu öğrenen Davutoğlu, memurun ailesini telefonla aradı. Memurun babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde "Faruk'a hemen bir gelin buluyoruz. Orada yavuklusu, nişanlısı var mı? Burada gurbet çekiyor" diyen Davutoğlu, karşı taraftın "Babası sizsiniz" sözleri üzerine de "Bak topu bana atıyor 'Babası sizsiniz' diyor. Bunu beraber yapalım. Siz de bakın, biz de bakalım" ifadelerini kullandı.

"KIZLARI SAYMIYORUZ!"

Başbakan Davutoğlu, telefonda polis memurunun kardeş sayısını da sordu. Polis babası, "Yılmaz var, Faruk var. 2 tane Başbakanım" cevabını verdi. Davutoğlu'nun şaşırıp "sadece 1 tane mi, kız yok mu" sorusu üzerine baba, "kız var. Kızı saymıyoruz. 4 tane kızım var" dedi. Bunun üzerine Başbakan kahkahalar atarak, "Olmadı şimdi. Benim 3 kızım, bir oğlum var. Kızları iki sayarım ben, bir de değil. O kızların hepsi kıymetlidir. O kızlara selam söyle, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Babalar için kızlar çok kıymetlidir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Kurban Bayramı Abdullah Gül Eyüp Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (29)

bune ciddiyetsizlik:

benim bildigim bir basbakan ziyaretinde Polis müdürlügünde emniyetin sorunlari eksikleri vatandasin sikayetleri konusulur bunlarda evlilik muhabbetleri ediyor tvde ki evlilik programlarna benzemis

25
17
yanıtYanıtla
maraj:

doğudak ürtler ölüyor bu burda kahkaha atıyor hiç utanma kalmamış bu akp de

4
35
yanıtYanıtla
kızıltepeli:

iş it lerine destek için tezkereyi aldı. o yüzden keyfi yerinde.

12
23
yanıtYanıtla
POLİS:

Polisiyeyi keko doldurdular

13
14
yanıtYanıtla
azad:

insanların olümuna seviniyor yazıklar olsun

7
19
yanıtYanıtla
Türkben:

maraj sen daha neyin şikayetini ediyosun kürtlere kapılar arkasına kadar açıldı ekmek elden su gölden yaşıyorlar , Atası çanakkalede krtuluş savaşında çarpışmış benim Türkmen kardeşime pasaport soruldu içeriye alınmadı , şikayet etmeyin Allahtan korkun be

20
5
yanıtYanıtla
volkan kuleli:

anlamazlar kardeşim yorulma. biz kürtlerle kardeş de değiliz.

yanıt0
yanıt0
Türkben:

Aynen Türk''ün Türkten başka dostu yoktur olmamıştırda .

yanıt0
yanıt0
Türkben:

Bugün ülkemizi yönetenlerde Türk soyundan olsalardı bu kepazelikler yaşanamzdı

yanıt0
yanıt0
onu bunu biraksak:

biz türk olarak biseyler yapsak türk isadamlari türk dernekleri türk büyükleri nerde türkmenlere niye sahip cikmiyorlar

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title