Haberler

Pfdk, Trabzonspor - Gaziantepspor Maçıyla İlgili Kararları Açıkladı

İstanbul / DHA Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor - Gaziantepspor maçında yaşanan olaylarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

İstanbul / DHA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor - Gaziantepspor maçında yaşanan olaylarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

PFDK, Gaziantepspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a 2 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 280 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin TL para cezası verilirken, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili İbrahim Usta da 1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırıldı.

Alınan kararlar şöyle;

1- Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili İBRAHİM USTA'nın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri nedeniyle takdiren 1 YIL 6 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

2- TRABZONSPOR A.Ş.'nin, 28.10.2015 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, özel güvenlik görevlisinin görevini yerine getirmemesi suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.'nin, akredite alanlarda akredite edilmeyen kişilerin yer alması suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı harekete iştiraki, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve müsabaka hakemini tehdidi nedeniyle takdiren 280 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi YAKUP ASLAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi KÖKSAL GÜNEY'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ÖMER DEMİR'in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. İdarecisi ALİ KEMAL BAŞARAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ALİ UZUNAY'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ONUR İNCEHASAN'ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SEYFETTİN TAYFUN KAHYAOĞLU'nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi MEHMET TERZİ'nin, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SÜLEYMAN HURMA'nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Gaziantepspor Trabzonspor İstanbul Politika Güncel Haberler

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İspanya Andorra maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya Andorra hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LGS Fen sorusu iptal mi 2024?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title