Haberler

(Özel) İnegöllü Gazi'nin GATA Hayali Gerçek Oldu

50 yıldan bu yana yatağa mahkum olan Bursa İnegöllü Gazi'nin, GATA hayali gerçek oldu.1966 yılında askerlik görevini yaptığı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanıp, yaklaşık 50 yıldan bu yana yatağa mahkûm kalan Gazi...

50 yıldan bu yana yatağa mahkum olan Bursa İnegöllü Gazi'nin, GATA hayali gerçek oldu. 1966 yılında askerlik görevini yaptığı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanıp, yaklaşık 50 yıldan bu yana yatağa mahküm kalan Gazi Hasan Güneş, İHA'nın haberi üzerine bakıma alındığı İnegöl Devlet Hastanesi yoğun bakımından GATA'ya sevk edildi.

Jandarma Komuta Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş'ın çalışmaları sonucunda sevkine karar verilen Gazi, akrabalarının gözyaşları içerisinde 112 Acil Servis Ambulansı ile Ankara GATA'ya sevk edildi.

Haberin hemen ardından İnegöl Devlet Hastanesi yönetiminin girişimleri ile Yoğum Bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 14 günden bu yana yoğun bakımda tedavi edilen Gazi'nin, gidip tedavi görmeyi çok istediği Ankara'daki askeri hastane GATA hayali gerçek oldu.

KOMUTAN GAZİYİ ZİYARET ETMİŞTİ

İnegöl Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş, İnegöl Devlet Hastanesine giderek, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Gazi Hasan Güneş'e geçmiş olsun dileklerini iletip, kendisinden gerekli bilgileri almıştı. Komutan Baş, ziyaretin ardından Gazinin Ankara GATA'ya sevk edilip, orada tedavi görmesi için gerekli girişimler hemen başlatmıştı.

GATA SEVKİ HEM GAZİYİ HEM AİLESİNİ SEVİNDİRDİ

Gazi'nin GATA'ya sevki ile alakalı Jandarma Komutanı Baş tarafından başlatılan çalışmalar başarı ile sonuçlandı. Sevk kararını öğrenen Gazi Hasan Güneş ve yakınları sevinç gözyaşları döktü. Bursa'dan gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerince yoğun bakımdan sedye ile alınarak, hastane koridorlarında ilerlerken Güneş, "Hayalim gerçek oldu. Sonunda GATA'ya gidip tedavi olacağım. Çok mutlu oldum. Haberi yapan İHA'ya, Yıldırım Gazetesine ve sevkimizle ilgilenen Yüzbaşı Uğur Baş'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ambulansa konulmadan önce ailesi ve yakınları ile vedalaşan Hasan Güneş, göz yaşlarını tutamazken, yakınlarının da aynı duyguları yaşadıkları gözlendi.

112 Acil Servis Ambulansına konulan Gazi Hasan Güneş, tedavi edilmek üzere Ankara GATA'ya sevk edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Güneş Eleşkirt Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title