Haberler

Bir Saatte Aynı Aileden Beş Kişiye Lazer Operasyon

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan Şahin ailesinin 5 ferdi, yaşadıkları göz problemlerinden kurtulmak için Almanya'dan Antalya'ya gelerek tedavi oldular.

Almanya'da yaşayan Şahin ailesinin 5 ferdi, uzun yıllardan bu yana yaşadıkları göz problemlerinden kurtulmak için Almanya'dan Antalya'ya gelerek tedavi oldular.

Dünya Göz Antalya Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Sivrikaya tarafından yapılan lazer tedavisi ile Şahin ailesinin 5 ferdi, gözlüklerinden kurtuldu. Münih'ten gelerek Dünya Göz Hastanesi'nde muayene olan baba Salih Şahin ile çocukları Aslı Şahin, Tolga Şahin, Abdullah Şahin ve Bekir Şahin aynı günde bir saatlik lazer operasyonun ardından aynı gün içerisinde sağlıklarına kavuştu.

BİR SAAT SÜRDÜ

Operasyonu gerçekleştiren Hastane Başhekimi Op. Dr. Hakan Sivrikaya, "Standart bir lazer ameliyatı yaptık. İşin ilginç tarafı aynı aileden beş kişinin aynı anda ameliyat olması.Hepsi ilk başta muayene olmak için geldiler. Muayene sonucunda aile bireylerinin hepsinin lazere uygun olduğunu gördük. Normalde çok ender yaşanan bir durum. Lazer muayenelerinde mutlaka uygun olmayan durumlar çıkıyordu. Operasyonları aynı seans içerisinde yaptık. Yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Kısa sürede başarılı bir operasyondu" şeklinde konuştu.

KEŞKE DAHA ÖNCE OLSAYDIK

Baba Salih Şahin ise ameliyat olmak için Antalya'ya geldiklerini belirterek, "Münih'te yaşıyoruz. Dünya Göz Hastanesi'nin adını birçok kişiden duymuştum. Gözlükle çalışmak zor oluyordu. Dört çocuğumda da aynı hastalık vardı. Tedavi için Antalya'yı belirledik. Ameliyat çok güzel geçti. Keşke daha önce olsaydık" dedi.

GÖZLÜKLERDEN KURTULDUK

Aslı ve Tolga Şahin ise uzun zamandır gözlük kullandıklarını söyleyerek, "Uzun zamandır gözlük kullanıyorduk. Şu anda gözlüklerimizden kurtulduk. Ameliyat düşündüğümüzden iyi geçti. Ertesi gün farkı hissettik" diye konuştular. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salih Şahin Antalya Almanya Münih Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title