Haberler

Otomobilde Uyurken Bıraktıkları Çocukları 1 Saat Kayboldu

Güncelleme:

Adana'da gezmeye çıkan Ebru ile Bahri Uykaç çifti, uyuduğu için otomobilde bıraktıkları 3 yaşındaki çocukları Fatih'in kaybolmasıyla korku dolu 1 saat yaşadı.

Adana'da gezmeye çıkan Ebru ile Bahri Uykaç çifti, uyuduğu için otomobilde bıraktıkları 3 çocuklarından en küçüğü olan Fatih'in ortadan kaybolması üzerine kabus dolu bir saat yaşadı.

ARABADA BIRAKARAK PARKA GİTTİLER

Merkez Yüreğir ilçesinin Kabaktepe Mahallesi'nde oturan çift, öğle saatlerinde ailece gezmeye çıktı. Ailenin en küçük çocuğu 3 yaşındaki Fatih otomobilde uyuyunca, Uykaç çifti onu araçta bırakıp diğer 2 çocuklarını alarak Bakımyurdu Caddesi üzerinde bulunan Prof. Dr. Sebahattin Zaim parkına girdi.

OTOMOBİLİN CAMLARINI AÇIK BIRAKTILAR

Emniyet Müdürlüğü'nün yanında oldukları için kendilerini güvende hisseden Bahri Uykaç, kapılarını kilitlemediği otomobilin camlarını da açık bıraktı. Bahri Uykaç, parkta diğer iki çocuğunu eğlendirirken, 10 dakika sonra anne Ebru, Fatih'i kontrol etmek için aracın yanına gitti.

FERYAT EDEREK KOŞTURMAYA BAŞLADI

Ebru Uykaç, küçük çocuğun otomobilde olmadığını fark edince kaçırıldığını düşünerek feryat içinde etrafa koşturmaya başladı. Parktaki bütün oyun aletlerini tek tek dolaşıp, süs bitkilerinin altına bakan Ebru Uykaç, oğlu Fatih'i bulamayınca 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istedi.

SAHİPSİZ ÇOCUK İHBARI YAPILDI

Çocuğun kaçırıldığı ihbarı üzerine parka çok sayıda polis ekibi geldi. Ekipler, yaklaşık 1 saatlik araştırmada da çocuğu bulamadı. Aile büyük korku ve panik yaşarken, polise, Fatih Uykaç'ın kaybolduğu parktan yaklaşık 250 metre ilerideki Gülpınar Mahalle Muhtarlığı'nda 3 yaşlarında sahipsiz bir çocuk olduğu ihbarı yapıldı.

AĞLAYINCA MUHTARLIĞA GÖTÜRDÜLER

Aile, hemen Gülpınar Mahallesi Muhtarlığı'na götürüldü. Kayıp çocuğun kendi çocukları olduğunu gören anne ve babası, sevinç gözyaşına boğuldu. Fatih Uykaç'ın uyanınca otomobilden indiği, ağlayınca onu görenlerin kayıp olduğunu düşünüp, muhtarlığa teslim ettiği anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülpınar Yüreğir 3.Sayfa Güncel Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

500

Yorumlar (5)

BİÇARE:

arabada bırakılan çocukların yüzde doksanı ölüyor millet bu bilgiyi göz ardı etmemeli. . . ya sıcakdan ölüyorlarlar araba içinde veyada oksijensizlikden ölüyorlar çünkü şuanda kesinlikle başdan savma otomobil yok hepsi geneli müthiş araçlar

7
0
yanıtYanıtla
.....:

ARABADA BIRAKARAK PARAK GİTTİLERFERYAR EDEREK KOŞTURMAYA BAŞLADIHaberi yazarken harfleri doğru yazsanız güzel olur.

5
1
yanıtYanıtla
YAIK:

adana kadar kafanıza taş düşsünn

1
5
yanıtYanıtla
adanalı:

neticede o bir annedir hata yapabilir söyleyin ve sorun önce kendinize hangimizin hatası yok önemli olan ufaklığa bişey olmaması yaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kekolar adana haberleri prim yapıyor ondan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title