Haberler

Osmaniye 4 Bin 444 Çocuktan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Videolu Davet

4 bin 444 çocuktan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a videolu davetOSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde 4 bin 444 öğrencinin katılımıyla çekilen video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadirli'ye davet edildi.

4 bin 444 çocuktan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a videolu davet

OSMANİYE'nin Kadirli İlçesi'nde 4 bin 444 öğrencinin katılımıyla çekilen video ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadirli'ye davet edildi.

Kadirli Kaymakamlığı, belediye ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen rekor denemesi Kadirli Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirildi. 25 Mayıs'ta Kadirli İlçesi'nde 110 bin adet resim ile açılacak 'Dünyanın En Büyük Uluslararası Çocuk Resim Sergisi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı davet etmek için toplanan 4 bin 444 çocuk, bir ağızdan davet şarkısını söyledi. Dünya Çocuk Rekorları Rekor Tescil ve Hakem Heyeti Başkanı Prof.Dr. Orhan Kural'ın da gözlemci olarak katıldığı etkinlikte videoya çekilen çocuklar, "Koştuk güldük oynadık, resim yaptık boyadık. El ele sevgiyle birbirine uladık. Rekor kıracağız biz duysun bunu tüm cihan özel davetlisiniz Recep Tayyip Erdoğan" dedi. 1 dakikalık video çekimi Prof.Dr. Orhan Kural tarafından da tescil edildi.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, Kaymakamlı ve belediye ile yaptıkları organizeyle 25 Mayıs'ta açacakları sergiye, Kadirli'deki 105 okuldan 20 bin öğrencinin, ilçe dışındaki 34 il ve ilçedeki 124 okuldan 8 bin 500 öğrencinin ve ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve Libya ülkelerinden 50 çocuğun toplam 110 bin adet resim gönderdiğini söyledi. Cömert, gerçekleştirecekleri dünyanın en uzun çocuk resim sergisi açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bu şekilde davet etmek istediklerini söyledi. Cömert, şöyle dedi: "Şu anda 110 bin resim ve 45 kilometre alana sığacak resim var elimizde. Bu videolu davetimizin büyük bir karşılık bulacağına inanıyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın çocuklara verdiği önemi çok iyi biliyorum. İnşallah gelecektir. Biz geleceğine inanıyoruz. Gelmese bile bir mesaj yollayacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan Orhan Kural Kadirli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title