Haberler

Osmancık'ta Korkutan Yangın

Çorum’un Osmancık ilçesinde çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun çıkarttığı yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Çorum'un Osmancık ilçesinde çakmakla oynayan 5 yaşındaki çocuğun çıkarttığı yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle Rüzgarlı Sokak'ta bulunan binanın üçüncü katında bulunan Bekir Uslu'ya (51) ait daireye misafir olarak gelen 5 yaşındaki Tuncay Uslu'nun çakmakla oynarken nevresimleri tutuşturması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler yatak odasındaki diğer eşyalara da sıçrayınca kısa sürede büyüyerek bütün odayı sardı. Evin pencerelerinden duman çıktığını gören vatandaşlar, polis ve itfaiyeye haber vererek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, evde bulunan ve çıkan yangından etkilenen ev sahibi Bekir Uslu ile torunu Tuncay Uslu'yu evden çıkarttılar. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda alevler sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.

Çıkan yangında dumandan etkilenen dede torun ise itfaiye ekipleri tarafından evden çıkartıldıktan sonra polis ekipleri tarafından Osmancık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Karbonmonoksit zehirlenmesi teşhisi konulan dede torunun müşahede altına alınarak tedavilerine başlandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title