Haberler

Önce Sevgilisini Yaraladı, Sonra Bıçağı Kendine Sapladı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 23 yaşındaki Aydın Durmuş, sevgilisi olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Özge Yılmaz'ı bıçaklayarak yaraladı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 23 yaşındaki Aydın Durmuş, sevgilisi olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Özge Yılmaz'ı bıçaklayarak yaraladı. Polis ekipleri tarafından mezarlıkta bulunan Durmuş, müdahale edilmesi halinde intihar edeceğini söyledi. İkna edilmeye çalışılan Durmuş, polislerin önünde bıçağı göğsüne sapladı. Ağır yaralanan Durmuş göğsüne saplı bıçakla hastaneye kaldırıldı.

Gemlik Şehir Mezarlığı çevresinde devriye görevi yapan trafik ekipleri, bir markette kasiyer olarak çalışan Özge Yılmaz'ı yaralı buldu. Bıçakla yaralanan ve aşırı kan kaybeden Özge Yılmaz, polisler tarafından hemen Gemlik Devlet Hastanesi'ne götürdü, Tedaviye alınan Özge Yılmaz, kendisini Aydın Durmuş'un bıçakladığını söyledi.

Özge Yılmaz'ın ifadesi üzerine polis ekipleri mezarlık çevresinde araştırmaya başlattı ve Aydın Durmuş'u, bir ağacın altında otururken buldu. Aydın Durmuş, müdahale edilmesi halinde intihar edeceğini söyleyerek polisleri yanına yaklaştırmadı. Bir süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışılan Durmuş, bir anda elindeki bıçağı polislerin bakışları arasında göğsüne sapladı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırılan Aydın Durmuş'un göğsüne saplı bıçağı doktorlar operasyonla çıkardı. Durumları ağır olan Özge Yılmaz ve Aydın Durmuş Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. - Bursa / Gemlik

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özge Yılmaz Gemlik Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title