Haberler

Önce Sevgilisini Yaraladı, Sonra Bıçağı Kalbine Sapladı

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 23 yaşındaki Aydın Durmuş adlı genç, 19 yaşındaki sevgilisi olduğu iddia edilen Özge Yılmaz'ı bıçaklayarak yaraladı.

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 23 yaşındaki Aydın Durmuş adlı genç, 19 yaşındaki sevgilisi olduğu iddia edilen Özge Yılmaz'ı bıçaklayarak yaraladı. Polis ekipleri tarafından mezarlıkta bulunan Durmuş, müdahale edilmesi halinde intihar edeceğini söyledi. İkna edilmeye çalışılan Durmuş, polislerin bakışları arasında bıçağı kalbine sapladı. Aydın Durmuş göğüsüne saplı bıçakla sedyeye konularak hastaneye kaldırıldı. Gemlik Şehir Mezarlığı çevresinde devriye görevi yapan trafik ekipleri bıçakla yaralanmış genç kız gördü. Ekip tarafından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve aşırı kan kaybeden genç kız, verdiği ilk ifadede kendisini Aydın Durmuş'un bıçakladığını söyledi. Bir markette kasiyer olarak çalıştığı öğrenilen Özge Yılmaz'ın ifadesi üzerine polis ekipleri mezarlık çevresinde araştırmaya başladı. Mezarlık içindeki bir ağacın altında oturmuş olarak bulunan Aydın Durmuş, müdahale edilmesi halinde intihar edeceğini söyledi. Bir süre polisler tarafından ikna edilmeye çalışılan Durmuş daha sonra elindeki bıçağı polislerin bakışları arasında kalbine sapladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Durmuş'un kalbine saplı bıçak burada doktorlar tarafından çıkartıldı. Durumları ağır olan Özge Yılmaz ve Aydın Durmuş Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özge Yılmaz Gemlik Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title