Haberler

Oleg Cassini şimdi Metro City'de

Oleg Cassini Türkiye'deki 10'uncu mağazasını iş dünyasının kalbinin attığı Levent'te, MetroCity'de açtı.


Yalnızca abiye koleksiyonlarının yer aldığı mağazanın merkezi lokasyonu sayesinde, çalışan kadınlar şık tasarımlara öğle arasında bile göz gezdirebilir ve hayallerindeki abiyeye kolayca sahip olabilir. Her stile ve her yaşa uygun yüzlerce abiye modelinin bir arada olduğu Oleg Cassini koleksiyonları içerisinden iş yerinde organize edilen şık bir toplantı ya da mesai sonrasındaki bir kokteyl için en şık modelleri seçebilirsiniz. Yoğun çalışma hayatı nedeniyle kendi nişanınız ya da en yakın arkadaşınızın düğünü için elbise bakmaya vaktiniz olmadıysa, yeni mağazayı ziyaret ederek işleri biraz daha hızlandırabilirsiniz. Oleg Cassini koleksiyonuna eklenen yeni modellerle sizi MetroCity mağazasına bekliyor.

Hayranlık uyandıran abiye tasarımlarının yaratıcısı Oleg Cassini, Türkiye'deki 10'uncu mağazasını İstanbul Levent'teki MetroCity alışveriş merkezinde açtı. Yalnızca abiye tasarımlarını yer aldığı mağaza, iş dünyasının kalbinin attığı lokasyonu sayesinde, çalışan kadınların hayallerindeki abiyeye en pratik şekilde ulaşabilmesini sağlayacak. Ana giriş katındaki Oleg Cassini mağazasına siz de öğle arasında ya da mesai çıkında uğrayarak, şık bir kokteyle veya bir davete giyeceğiniz yeni elbisenize, kendi nişanlığınıza veya en yakın arkadaşınızın düğünü için artık seçmeniz gereken o mükemmel abiyeye hızlıca erişebilirsiniz.

Oleg Cassini'nin zengin renkler ile göz alıcı ve hareketli detayların ön planda olduğu tasarımları içerisinde, her stile ve her yaşa uygun yüzlerce abiye modeli bulunuyor. Bu sezon koleksiyonda 3 boyutlu işlemeler, illüzyon etkisi yaratan kumaşlar, kemer ve tüy detayları dikkat çekiyor. Balık ve geniş etekli uzun modellerin yanı sıra dizüstü ve mini modeller de hareketli davetlere uygun alternatifler sunuyor. Oleg Cassini, koleksiyonuna eklenen yeni modelleri ile sizleri de yepyeni mağazasına bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title