Haberler

Öğretmenlerden 'İstiklal Marşı'na 100. Yıl' klibi

Güncelleme:

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu öğretmenleri İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. Yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Şehitler Ortaokulu öğretmenleri İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. Yıl dönümünde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Şehitler Ortaokulunda okul idaresi ve öğretmenler bir araya gelerek, İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 100. yıl dönümü anısına İstiklal Marşı'nı 10 kıtasını okudukları bir klip çektiler.

Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 100. Yıl dönümü nedeniyle çektikleri klip için emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
title