Haberler

Ödp'lilerle Polis Arasında Arbede Yaşandı

Güncelleme:

Çankaya Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 100 ÖDP'li, 'Emperyalist işgale hayır. Küresel katil ABD Ortadoğu'dan defol' yazılı pankart açıp yürüyüşe geçti.

Aralarında KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, Eğitim-Sen Genel Başkanı Ünsal Yıldız, ÖDP Genel Başkan Yardımcıları Önder İşleyen, Deniz Bulun'un da bulunduğu gruba polis, izin vermedi.

Polis ile parti yöneticileri arasında tartışma yaşandı. Ardından da partililer plastik flama sopaları ile polise vurmaya başlayınca gerginlik yaşandı. Polis, partililere biber gazı sıkarak müdahale etti. Kısa süreli arbedenin ardından olay yerine gelen Çevik Kuvvet polisi yolu kapattı.

Genel Başkan Yardımcısı Önder İşleyen, polisin tutumuna tepki gösterdi. İşleyen, ABD'nin Ortadoğu'daki emperyalizmine izin vermeyeceklerini, Türkiye'de yapılacak 'Suriye Toplantısı'nın ikincisine asla rıza göstermeyeceklerini söyledi. Grup daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title