Haberler

Nostaljik Vosvosa Büyük İlgi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 3,5 yıldır oto kiralama işiyle uğraşan Enes Karagöz, 1974 model nostaljik vosvosu düğünler için modern hale getirdi.

Çaycuma ilçesinde işyerlerine ve tüzel kişilere araç kiralayan Enes Karagöz isimli işletmeci 1974 model nostaljik tipi vosvosu 3,5 aylık bir çalışma sonucunda modern hale getirip kiralamaya başladı. Vosvosun ilk önce tavanı kesildi ardından periyodik bakıma alındı. Bakıma alınan araç pembe boyasından, ses sisteminden, jantlarına ve koltuklarına kadar yenilendi. Özellikle düğünlere ve sünnet gibi organizasyonlara kiralanan araç, insanların ilgi odağı olunca vatandaşlar bu araç içinde de özel fotoğraf çektirmek için ve kendilerinde hatıra kalmaları içinde bir nokta oluşturdu. 3 aylık bakımı ve bakımdan sonrasını İHA’ya anlatan Enes Karagöz şunları söyledi: “Aracımız 1974 model vosvos. Aracı biz aldığımızda üstü kapalı bir şekilde almıştık tamamen buralarda bir ilk olsun diye. Üstünü açıp da düğünlere kiralama fikri oluştu. Ticaretle uğraştığımız için ilk olan her zaman rağbet görüyor. Bundan dolayı da böyle bir fikir oluşmuştu daha önce bir yerde görmüştük. Ona istinaden aldık. Üstü kapalı bir şekilde aldık. Kendi atölyemize alarak 3.5 aylık bir emeğin karşısında bu hale geldi. İçinin döşemelerinden, ses sisteminden, jantlarına ve en son ayrıntıya kadar tamamen kendi elimizden geçti. Yörede böyle bir araç olmadığı için çok büyük bir ilgi görüyor. Sadece fotoğraf çektirmek için gelen insanlarda var. Herkes memnun. Düğünlere ve sünnetlere kiralıyoruz. Bizde memnunuz. Daha önceleri bir yerde görmüştüm ama daha farklıydı. Üstü açık değil kestirmişler ve kalp şeklini yapmışlar. Bizde Çok değişik aşamalardan geçti. Koltuklarını, ses sistemini değiştirdik. Arkadaki koltukları attık ve yeni koltuklar koyduk. Normalde bu araçlarda koltuklar önde olduğundan koltukları yerleştirdik. Gelin ve damadın girmesi için daha geniş platform oluşturduk. Düğünlere daha rahat kiralayabilmek için bu aracı kendi fikrimizle bu hale getirdik.”

ANIL TAŞKIRAN - SELAHATTİN ADIGÜZEL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çaycuma Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title