Haberler

NORMALLEŞMENİN İLK GÜNÜNDE TOPLU TAŞIMADA YOĞUNLUK

Güncelleme:

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasının ardından toplu taşımada ve İstanbul trafiğinde yoğunluk oluştu.

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasının ardından toplu taşımada ve İstanbul trafiğinde yoğunluk oluştu. Bugün itibariyle kısıtlamaların büyük bir kısmı kaldırıldı. Normalleşmenin ilk gününde toplu taşıma araçlarında ve trafikte yoğunluk yaşandı. Uzun zamandır evlerinden çalışanlar iş yerlerine gitmek üzere sabah saatlerinde yola çıktı. Yoğunluk yaşanan yerlerden biri de Cevizlibağ Metrobüs Durağı oldu. Hem durakta hem de üst geçitte yoğunluk oluşturdu. Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu Tramvay Durağı'nda da benzer görüntüler vardı. Yoğunluktan tramvaya binmek isteyenler zorluk yaşadı. E-5 Cevizlibağ Edirnekapı istikametinde de araç yoğunluğu oluştu. İstanbul'da trafik yoğunluğu İBB'nin uygulamasına göre yüzde 60'a kadar çıktı.

"NEFES NEFESE BOYUN BOYUNA GELDİK"

Metrobüsü kullanan Birol Fon "Çok yoğun ilk günün hareketliliği yansımış. Metrobüsü devamlı kullanıyorum, net olarak fark ettim. En az yüzde 50'lik bir artış var. Nefes nefese boyun boyuna geldik" diye konuştu.

"SADECE MASKE TAKIYORUZ"

Sultan Ateş "Bugün açılmaya bağlı olarak herhalde daha yoğundu. Metrobüsle 16-17 durak geldim. İstanbul'da kimse zaten dikkat etmiyor. Tek yaptığımız maske takmak" dedi.

"HEMEN GİDİP KENDİMİ DEZENFEKTE EDECEĞİM"

Aysel Akgöz "Bir sene sonra ilk defa çıktım, aşırı kalabalık olduğu için yarım saat bekledim. Normalde evden çalışıyordum ama bu şekilde olduğunu bilmiyordum. Bir daha çıkar mıyım bilmiyorum. Rahatsız oluyorum, çünkü dip dibe gidiyoruz. Sosyal mesafe yok. Şu an gidip hemen dezenfekte edeceğim kendimi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title