Haberler

Niksar'da Zincirleme Trafik Kazası: 10 Yaralı

Tokat’ın Niksar ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Tokat- Niksar Karayolu Dönekse mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ahmet Aydın idaresindeki 34 VD 6834 plakalı otomobil, rampa aşağı inerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Tokat istikametine seyir halinde olan Duran Karlı'nın kullandığı 60 RE 278 plakalı kamyonete, daha sonra Osman Dülger (53) idaresindeki 60 KL 470 plakalı hafif ticari araca çarparak durabildi.

Kazada yaralanan sürücüler Ahmet Aydın ve Osman Dülger'in yanı sıra araçlarda bulunan Alime Aydın (43), Demet Aydın (18), Burcu Aydın (23), Abdul Samet Aydın (17), Aynur Cula (42), Şerife Engür (56), Fadime Dülger (53) ve Gülten Kılınç (61) 112 ekiplerince Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan bir süre araç trafiğine kapanan Tokat-Niksar karayolu trafik polisi ve jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yeniden trafiğe açıldı. Niksar Belediyesi itfaiye ekipleri de kaza sonucu çevreye yayılan yağ, akaryakıt ve cam parçalarını yıkayarak yolu temizledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aydın Niksar Tokat Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title