Haberler

Niğde'de Okullara Şehitlerin Adı Verildi

Niğde'de 10 okula Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele sırasında şehit düşen kahramanların isimleri verildi.

Niğde'de 10 okula Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele sırasında şehit düşen kahramanların isimleri verildi.

Niğde Valisi Ertan Peğirmencioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, vatan uğrunda şehit düşen kahramanların isimlerini ebediyete kadar yaşatmak amacıyla 10 okula şehitlerin ismini verdiklerini kaydetti.

Peynircioğlu, gelecek nesillerin vatanını ve milletini seven, gerektiğinde gözünü kırpmadan şehadete yürüyecek kahramanlar olarak yetişmesini sağlamak ve şehitlerin hatırasını yaşatmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

15 Temmuz'da milletin gösterdiği birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun devam etmesi için çalışacaklarını vurgulayan, Peynircioğlu, "Devletimizin bekasına karşı bütün şer odaklarıyla hep birlikte mücadele ederek her metrekaresi şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda şanlı bayrağımızın ebediyete kadar dalgalanması için yılmadan çalışacağız. Okullarımızın yeni isimleri hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Geçtiğimiz günlerde, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in isminin yaşatılması ve ailesinin isteğinin yerine getirilmesi amacıyla Çukurkuyu Fatih Ortaokulu ile Bor Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin adının "Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu" adının verildiğini anımsatan Peynircioğlu, şunları kaydetti:

"Çamardı İmam Hatip Lisesi, Çamardı Şehit Muttalip Soylu İmam Hatip Lisesi, Çiftlik Sultanpınar İlkokulu, Çiftlik Sultanpınar Şehit Mustafa Şahin İlkokulu, Merkez Kız İmam Hatip Ortaokulu, Niğde Şehit Fatih Özdemir İmam Hatip Ortaokulu, Çiftlik Divarlı İlkokulu, Çiftlik Şehit Caner Erden İlkokulu, Çiftlik Bozköy Ortaokulu, Çiftlik Şehit Erol Öncel Ortaokulu, Çiftlik Azatlı Küllüce İlkokulu, Çiftlik Şehit Yasin Tekin İlkokulu, Çiflik Anadolu Lisesi, Çiftlik Şehit Nurettin Tekin Anadolu Lisesi, Bor TOKİ İlk/Ortaokulu, Bor Şehit Ramazan Konuş İlk/Ortaokulu, Merkez Değirmenli Ortaokulu, Değirmenli Şehit Yalçın Aran Ortaokulu, Merkez Gümüşler Ortaokulunun ise Gümüşler Şehit Nail Akdoğan Ortaokulu olarak değiştirildi."

Kaynak: AA / Güncel

Değirmenli Çamardı Niğde Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları CANLI İZLE! 10 Mayıs Ateş Kuşları 54. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Sağlıklı bir ilişki yaşamak isteyenler buraya! İşte ilişkinin başında karşı tarafa sorulması gereken sorular... BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! LOVE BOMBİNG NEDİR? Love bombing ne anlama gelir, ne demek? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

title