Haberler

Next Level, Yeni Range Rover Sport İle 2014'E Hızlı Girecek

Güncelleme:

Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level Alışveriş Merkezi, 2014'ü yeni Range Rover Sport 3.0 SDV6 sürpriziyle karşılıyor.

Ankara'nın yeni buluşma adresi Next Level Alışveriş Merkezi, 2014'ü yeni Range Rover Sport 3.0 SDV6 sürpriziyle karşılıyor. Next Level Alışveriş Merkezi'nden 31 Ocak tarihine kadar toplamda 150 TL ve katlarında alışveriş yapanlar 2013 model yeni Range Rover Sport 3.0 SDV 6 kazanma şansı elde edecek.

Bugüne kadar piyasaya sunulan en hızlı, en çevik, en duyarlı land rover olarak kabul edilen Yeni Range Rover Sport, Türkiye'de sadece Next Level AVM ve Borusanlarda sergileniyor. Yeni Range Rover Sport, kusursuz denge ve zarafeti ile tasarlanmış lüks ve daha esnek iç mekanı, hafif alüminyum yapısı ve yakıt ekonomisi ile sürücülere sıra dışı sürüş konforu sunuyor.

AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level Alışveriş Merkezi farklı alışveriş deneyimini sıra dışı sürüş konforuyla birleştirerek ziyaretçilerine yeni Range Rover Sport 3.0 SDV6 kazanma şansı verecek. Next Level'da 31 Ocak'a kadar toplamda 150 TL ve katlarında alışveriş yapanlar, danışmada kayıt yaptırarak Next Level Alışveriş Merkezi'nin ücretsiz kartı Next Card'ı alacak ve kampanyaya katılma hakkı kazanacaklar.

Next Level AVM'den söz konusu dönemde toplamda 150 TL ve katlarında alışveriş yapan ve Next Card'ı alarak kampanyaya katılanlar arasından bir kişi noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek. Çekiliş 11 Şubat 2014 tarihinde gerçekleştirilecek ve sonucu 13 Şubat 2014 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde yayımlanacak. Çekiliş sonuçları Next Level AVM'nin www.nextlevel.com.tr adresinden de duyurulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Range Rover Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title