Haberler

New York'ta 'Üstsüz Kitapseverler' Eylemi

Güncelleme:

New York'ta kendilerini 'Üstsüz Kitapseverler' olarak nitelendiren grup Central Park'ta yaptıkları eylemle isimlerinden söz ettirmeyi başardı.

Pantolonsuz metro yolculuğu, yastık savaşı gibi sıra dışı eylemlere ev sahipliği yapan New York'ta, bu kez de üstsüz kitap okuma eylemi yapıldı.

BAZILARI ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Kendilerini 'Üstsüz Kitapseverler' olarak nitelendiren bir grup, üstsüz, Central Park'ta kitap okudu. Genel olarak daha çok ev okuma partilerinde bir araya gelen, kimi okuyucuların yalnız üstlerini çıkarmakla yetinmeyip çırılçıplak soyunduğu 'Üstsüz Kitapseverler' kamuya açık alanda düzenledikleri eyleme bu kez Central Park'ı ekledi.

"KİTAPLARI DEĞİL SÜTYENLERİ YAK"

Kitap okumanın seksi olduğunu göstermek ve çıplaklığın yasal olduğu New York'ta bu haklarını kullanmak istedikleri için, 'Kitapları değil, sutyenleri yak' sloganı ile böyle bir girişimde bulunduklarını belirten 'Üstsüz Kitapseverler', eylemlerini geleneksel hale getireceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Central Park New York Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (75)

Hakikatemre22@hotmail.com:

medeniyet açmaksa bedenihayvanlar bizden medeni

34
3
yanıtYanıtla
medenıyetsizlerherzaman200@hotmail.com:

ulan hayvalanların bile bir kürkü var bu ne biçim yaratık avrupa insanı bumu bunlarmı medenı

31
3
yanıtYanıtla
Mehmet Akif Ersoym.can-676@hotmail.com:

Kim demiş Avrupa insanı medeni?Ne edep var ne hayâ çırılçıplak bedeni!Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

28
6
yanıtYanıtla
Senem cans_can.nato@Hotmail.com:

Cok guzel yA canm cekti :)) kitap okumak

17
14
yanıtYanıtla
kütahyalımuharremyilmaz43@hotmail.com:

örf adet bitmiş hayasızlık üst safhada çıplak olsan nolur olmasan, maneviyat elden gitmiş çünkü...

26
4
yanıtYanıtla
tubasmsk412@gmail.com:

insan kafir olunca hayada olmuyo tabi rabbim islah etsin

22
8
yanıtYanıtla
HAYDAAAruddyrose@hotmail.com:

''Bu ahlaksızlık'' diyenlere sapık diyen zihniyet!! Eşlerinizi,ananızı bacınızı o şekilde parka götürür müydünüz? Bu kadar sığ beyinli olmayın yeter!!!Saçmalamanın da bir sınırı var...

22
7
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

TÜRKİYEDE OLSA HEMEN ORDA TECAVÜZE UĞRARLARDI. KÜMESTEKİ TAVUĞA SARKAN BİR MİLLETİZ MEDENİYET BU TOPRAKLARA HİÇ UĞRAMAYACAK SANIRIM.

18
10
yanıtYanıtla
BRAWONEW@BESTSERIALS.COM:

hayvanların hepsi Allaha karşı olan görevlerini yerine getiriyorlar isyan etmiyorlar bu mahluklar sözde özgürlük özünde şeytana ve nefislerine köle olmuş et yığınları varlıklar insanlığın yüz karası..

20
8
yanıtYanıtla
YUHHH ULANNN YUHHcihan_34_10@hotmail.com:

Bu ahlaksizligi kalkip destekleyenler var..bununla yetinmeyi tepki gösterenlere yobaz diyen ahlaki genis insanlar var..ulan bunun adi rezillik degilde nedir..bu ve bunu destekleten beyinler yuzunden universitelerin ne halde oldugu belli

16
11
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title