Haberler

    Netflix'ten dev hamle: Canlı yayın özelliği üzerinde çalışıyor!

    Güncelleme:

    Dünyanın en popüler video akış platformu Netflix'in canlı yayın özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı! İşte detaylar...

    Popüler video akış platformu Netflix, yakın zamanda aynı ev dışında şifre paylaşımı yapan kullanıcılar için yaptırım uygulayacağını duyurmuştu. Ardından ise bazı ülkelerde yaptığı zamlardan sonra Netflix, ilk kez hızla abone kaybetmeye başladı.

    Amazon Prime ve HBO Max gibi platformların yayına başlaması da Netflix'in hızla kan kaybetmesine neden oldu. Tüm bunların ardından platform hisselerinde hızlı bir düşüş yaşadı. Yaşadığı hasardan sonra Netflix 'in canlı yayın özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Hatta platformda ne gibi projelere yer vereceği bile belli olmaya başladı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

    Donald Trump'ın medya şirketi, Netflix için rakip platform geliştirmeye başladı!

    Netflix, canlı yayın gösterileri yayınlamak istiyor!

    Deadline'ın haberine göre Netflix, canlı yayın özelliğiyle stand-up ve televizyon programı gibi projeler yayınlamak istiyor. Aynı zamanda ek olarak Netflix'in yayınlanacak programlar için bir de canlı oylama sistemi getirmesi de ortaya çıkan iddialar arasında yer alıyor.

    Disney Plus da yakın zamanda senelerdir televizyonda yayın hayatına devam eden Yıldızlarla Dans adlı programı canlı olarak yayınlayacağını duyurmuştu. Netflix'in de yeni özelliğini kullanıma sunduktan sonra bu tarz eğlenceli yarışma programlarına da yer vermesi bekleniyor.

    Netflix'in yeni özelliği ve projeleri hakkında daha fazla detay şimdilik belirsiz durumda. Ek olarak firmanın bu özelliğini geliştirmek için henüz ilk aşamada olduğu bilinenler arasında. Fakat platformun kaybettiği abonelerin geri kazanmak için özelliği kısa sürede getirmesi bekleniyor.

    Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Netflix, canlı yayın özelliği sayesinde eski abonelerini geri kazanır mı? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında ya da SDN Forum'da belirtebilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    Amazon Prime HBO Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title