Haberler

Narman Buz Hokey Takımı Şampiyonluğu Hedefliyor

Türkiye Bayanlar Buz Hokeyi Ligi'nde mücadele eden Narman Buz Hokey Takımı, şampiyonluk yolunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor Antrenör Kestelcioğlu: "Haftada 6 gün ikişer saat antrenman yapıyoruz.

Türkiye Bayanlar Buz Hokeyi Ligi'nde mücadele eden Narman Buz Hokey Takımı, şampiyonluk yolunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Narmanspor Bayan Buz Hokey Antrenörü Sevilay Kestelcioğlu, yaptığı açıklamada, antrenmanların haftanın 6 günü aralıksız devam ettiğini belirterek, "Maçların bitmesiyle verdiğimiz araya, 3 ay önceki kampla 'merhaba' dedik. Haftada 6 gün ikişer saat antrenman yapıyoruz. Bu sezonu şampiyonlukla süslemek istiyoruz" dedi.

Buz hokey oyuncusu Fulya Yeşilyurt ise iki aydır yoğun bir şekilde antrenman yaptıklarını ifade ederek, şampiyonluğa adapte olduklarını söyledi.

Oyunculardan Ayşenur Kurdal da geçen sezonu ikincilikle kapattıklarını hatırlatarak, antrenmanlardaki yoğunluk ve ciddiyet sayesinde sezona çok iyi hazırlandıklarını ve takımın bu yıl şampiyon olması için çalıştıklarını dile getirdi.

Narmanspor Erzurum İl Sorumlusu Cengiz Ceylan ise geçen sezon yaşadıkları talihsizlik sonucu şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarına değinerek, "Bu sezon da 'mutlaka şampiyonluk' sloganıyla antrenmanlara başladık. Kulübümüz, yöneticileri, oyuncuları şampiyonluk için şartlanmış durumda. Antrenmanlar büyük bir özveriyle devam ediyor. Şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Bundan hiç şüphemiz yok" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA / Güncel

Erzurum Türkiye Narman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title