Haberler

Nadide Nurdan Yıldırım Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP KÜTAHYA belediye başkan adayı Nadide Nurdan Yıldırım oldu.

31 Mart seçimlerinde TKP KÜTAHYA belediye başkan adayı Nadide Nurdan Yıldırım oldu. TKP adayı Nadide Nurdan Yıldırım, KÜTAHYA belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? KÜTAHYA belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan TKP KÜTAHYA belediye başkan adayı Nadide Nurdan Yıldırım ile ilgili seçim sonuçları ve KÜTAHYA belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. TKP KÜTAHYA belediye başkan adayı Nadide Nurdan Yıldırım oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte KÜTAHYA belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. KÜTAHYA aday yarışı ve KÜTAHYA seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

KÜTAHYA Seçim Bilgileri

  • KÜTAHYA belediyesi için toplam sandık sayısının 509 olduğu belirlendi.
  • KÜTAHYA belediyesi için açılan sandık sayısının ise 509 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • KÜTAHYA belediyesi için katılım oranının ise % 86,61 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • KÜTAHYA toplam seçmen sayısının ise 164.087 olduğu belirlendi.
  • KÜTAHYA belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 142.109 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

TKP KÜTAHYA Belediye Başkan Adayı Nadide Nurdan Yıldırım Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP KÜTAHYA belediye başkan adayı olarak gösterilen Nadide Nurdan Yıldırım, KÜTAHYA yarışında % 0,07 oranında aldığı oy ile 9'nci oldu. Nadide Nurdan Yıldırım toplamda 92 adet oy sayısına ulaştı.

TKP KÜTAHYA belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title