Haberler

Mustafa Boydak'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Şaban Ünlü, Meclis Başkanı Recep Bağlamış ve Meclis Üyeleri ile birlikte Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Sayın Boydak'a, Yönetimine ve Meclisine hayırlı olsun temennisinde bulunarak '' TOBB çatısı altında beraberce Kayserimizin kalkınması gayreti içindeyiz. Daha önceki ortak yapmış olduğumuz çalışmalar bundan sonrada devam edecektir'' dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, TOBB çatısı altında faaliyet gösteren 3 meslek örgütüyüz. Şimdiye kadar Bizler Kayserimizin hak ve hukukunu koruyup, üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalıştık bundan sonrada bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Her konuda uzlaştığımız, anlaştığımız Sayın Ünlü ile her türlü yapacağı çalışmalar da bizde destek vermeye hazırız.''dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Sanayi Odası Mustafa Boydak Şaban Ünlü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title