Haberler

Muş'ta öğrencilere konser ve sinema keyfi

Güncelleme:

Muş'ta öğrencilere konser ve sinema keyfi Muş İl Emniyet Müdürlüğü, 'İyi Seyirler Projesi' çerçevesinde öğrencileri sinemayla buluşturuyor.

Muş'ta öğrencilere konser ve sinema keyfi

MUŞ - Muş İl Emniyet Müdürlüğü, 'İyi Seyirler Projesi' çerçevesinde öğrencileri sinemayla buluşturuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, kentteki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere sinema etkinliği düzenleyerek keyifli bir gün geçirmelerini sağlıyorlar. Proje çerçevesinde polis ekiplerince okullarından alınarak Muş Emniyet Müdürlüğüne getirilen çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler yapılırken "İyi Seyirler Projesi" çerçevesinde öğrencilere konser ve sinema etkinliği düzenlendi. Emniyetin konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere patlamış mısır ve içecek ikram ederek sinema ortamı oluşturuldu.

Muş Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümü öğrencileri, verdikleri konser ile gençlerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrencilerden Ece Kaya, Muş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bize ikramda bulundular ve güzel bir etkinlik sundular. Sınavdan önce bize motivasyon oldu. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Hiç sinema seyretmeyenler ve konsere gitmeyenler için gayet güzel geçti. Sınavlardan dolayı öğrenciler strese girmişti. Bu etkinlikle öğrencilerin motivasyonu yükseldi" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Havin Kotan ise "İyi Seyirler Projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından hazırlanan sinema gösterimi için geldik. Şarkılar söyledik, film izledi. Eğlenceli geçti. Bu programların daha fazla düzenlenmesini istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Muş Güvenlik Kültür Sanat Güncel Haberler

title