Haberler

Muş'ta "Geleneksel Sağlık Günleri" Etkinliği

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından "5'inci Geleneksel Sağlık Günleri" etkinliği düzenlendi.

Muş Alparslan Üniversitesi tarafından "5'inci Geleneksel Sağlık Günleri" etkinliği düzenlendi.

Kampüs alanında düzenlen etkinliğe katılan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, yürüyüşün ardından stantları gezdi.

Üniversitenin Okçular Kulübü'nün etkinliğini ziyaret eden Rektör Polat, burada ok atışı yaptı.

Stantları incelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Polat, bu yıl "5'inci Geleneksel Sağlık Günleri" etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bu kapsamda öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden Polat, şöyle konuştu:

"Etkinliğimizin kampüs alanında yürüyüş yaparak başladık. Yürüyüşe akademik personel ve öğrencilerimiz katıldı. Açılan stantları ziyaret ettik. Sağlık Yüksekokulunun burada katkıları çok fazla. Buradaki temel hedefimiz insanlara sağlığın kıymetini anlatmaktır. Gençlerimizin sağlıklı bir yaşam için yapması gereken noktasında hem üniversitede hem de ilimizde bir farkındalık oluşturmak ve onları bu konuda bilinçlendirmek."

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hanifi Körkoca ise, buradaki amaçlarının farkındalık olduğunu belirterek, "Sağlıklı toplumu oluşturmak öyle çok kısa vadede düşünecek bir şey değildir. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Polat Okçular Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title