Haberler

Murat Karayılan'ın Kardeşi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda aralarında Murat Karayılan'ın kardeşi B.K.'nın da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yapılan terör operasyonunda PKK'nın sözde liderlerinden Murat Karayılan'ın kardeşi B.K.'nın da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına altına alındı.

14 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ilçedeki 14 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Murat Karayılan'ın kardeşi B.K, Seydi K., Hüseyin G., Selahattin A., Mehmet Y., Halil G., Nuh K., Tahir Y., Mustafa Ş., Mahmut K., Ahmet K., Atilla Y., Mahmut A. ile birlikte ismi öğrenilmeyen bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

PROPAGANDA SUÇLAMASI

Gözaltına alınanların arasında DBP üyelerinin de bulunduğu bildirilirken, zanlıların PKK propagandası yaptıkları ve yasa dışı eylemlere katıldıkları ileri sürüldü.

SORGULARI SÜRÜYOR

İlçede olası olaylara karşı güvenlik tedbirleri alınırken, zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Terörle Mücadele Şubesi Murat Karayılan Şanlıurfa Birecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (50)

AlıMobil-IOS:

Sorgulamayin sokun kafalarina kursunu

85
26
yanıtYanıtla
Ak saçlıMobil-ANDROID:

Saray külliyesinde bu pkk lilar asılmalı.

72
31
yanıtYanıtla
cözüm bende:

en ucuz yolu fare zehiri, sonrada yakin kefereyi

64
20
yanıtYanıtla
CAVUSOGLU:

YILANLARIN BASINI EZMENIN ZAMANI GELDI:

64
11
yanıtYanıtla
Urfalı_63:

İzlemeye devam edin diziyi. Bakalım ne olacak, biz HDP nin arkasındayiz.

23
50
yanıtYanıtla
kürt:

öldürün katli vaciptir kafirin

27
40
yanıtYanıtla
osman:

OSMANLI KANUNU GELICEK BU VATAN HAINLERINE YAGLI KAZIK ONDAN SONRA AKILLANICAKLAR:

42
10
yanıtYanıtla
H 23:

Bunlara kırmızı etek giydirin. bu hainler etek giymeyi çok seviyor.

36
13
yanıtYanıtla
antipkk:

Asil Yilanin Basini ezeceksin yani Karayilanin!

40
8
yanıtYanıtla
Halil:

Fasizm

20
25
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title