Haberler

Müjdat Gezen'in Atatürk'ü Abdurrahim Albayrak'a Benzedi

Güncelleme:

Müjdat Gezen'in 10 Kasım'da galasını yaptığı yeni oyunundaki Atatürk karakteri için dünyaca ünlü makyöz 3 saat uğraştı. Ancak ortaya çıkan görüntünün Atatürk'le alakası yoktu.

Atatürk'ün, ölümünden 77 yıl sonra günümüz Türkiye'si ve değerleriyle yüzleşmesini anlatan, Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği "Atatürk Geldi"nin galası önceki gün İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde yapıldı.

"ATATÜRK'ÜN EMRİNDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM"

Gezen, "Oyunu yazmak için 1 yıl çalıştım ve 2 ayda tamamladım. Atatürk'ün emrinde yaşamayı çok isterdim. Nitekim bu oyunda ona kavuşuyorum. 10 Kasım'da onun kurduğu cumhuriyette yaşadığımız için mutluyuz, onsuz olmaktan ise üzgünüz. Atatürk hepimizin en büyük sevdası. Sahip çıkalım." dedi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK'A BENZEDİ

Oyuncu Barış Taşkın'a 3 saat süren bir çalışma sonucu Atatürk makyajı yapıldı. Taşkın'ın makyajını yapan dünyaca ünlü makyöz Derya Ergün, "Atatürk benim için çok önemli bir lider." dedi. Ancak makyajdan sonra sosyal medyada oyuncunun Atatürk'e değil Abdurrahim Albayrak'a daha çok benzediği yorumları yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (14)

Cırbağa:

Atatürk Gelse ilk seni sallandırır ey boş Gezen kalfası Müjdat

29
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fatih terime benzemis. . vay sizin ataniza. .

7
25
yanıtYanıtla
rahman:

komiksiniz. . .

14
1
yanıtYanıtla
Seviyorum Sizi:

Takımın başına geçirsinler boşa gitmesin adam

11
1
yanıtYanıtla
VATAN SEVER:

İŞTE VATANSEVER MÜJDAT ALKIŞLIYORUM SENİ AYAKTA ŞAKA LEN ŞAKA DÜN OYUNDAYDIM HAYATIMDA BU KADAR BAYAT BİR TİYATRO GÖRMEDİM , LEVENT KIRCANIN ESKİ BÖLÜM OLACAK O KADARLARINI İZLEYİN DAHA İYİ OLUR.

7
2
yanıtYanıtla
paracıklar paracıklar gelsin gelsin para:

AKP ye derler dini sömürüyorlar diye:) Yorumsuz:)

9
0
yanıtYanıtla
Uğur Dündar:

Abdurrahim Başkan milletin adamı kendi şahsına münhasır bir insan ona şans verilse en az o da 15 yıl gibi yönetir ülkeyi.

3
2
yanıtYanıtla
hunhar:

fatih terime benzemiş la . . .

4
1
yanıtYanıtla
asdfasdf:

ahahahahaha Abdurrahim Albayrak ahahahahaha

4
0
yanıtYanıtla
Zihni Köknar:

Düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirmek lazım herkes Kötü Makyaj yapabilir yorumu kötü yapabilir . Aslında HALK TV yayınlasa Televizyondanda İstanbulda yaşamayanlarda izleyebilse ne güzel olur.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title