Haberler

Muğla'da Huzur Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla'nın huzurlu bir kent olduğunu söyledi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla'nın huzurlu bir kent olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına katılan Civelek, burada yaptığı konuşmada, polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi, güvenlik ve asayiş konularında halkın tespit, değerlendirme ve beklentilerinin yanında, doğrudan katılımın sağlanmasının önemli olduğunu söyledi.

Civelek, halkla ortak çalışmalar yürütülüp, şikayet ve sorunların yerinde, birebir iletişim kurularak değerlendirilip, çözüm üretilebilmesi amacıyla il genelinde huzur toplantısı faaliyeti yürütüldüğünü kaydetti.

Muğla'nın güvenli, huzurlu ve mutlu bir kent olduğunu belirten Civelek, Muğla'da halkla emniyet teşkilatı arasında güzel bir işbirliği, iyi bir iletişim ve diyalog bulunduğunu ifade etti.

Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise emniyet teşkilatı olarak vatandaşların can ve mal emniyetinin sağlanması, toplumun huzur ve düzeninin devamı için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.

Toplantıda Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Programa, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir,

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Esengül Civelek Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title