Haberler

Müdürün hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek

Güncelleme:

Samsun Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Yüksel, 12 üniversite bitirdi ve hala dört üniversite eğitimine devam ediyor. Hedefi toplamda 17 üniversite bitirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek.

Üniversite kurdu müdür: 12 üniversite bitirdi, 4 üniversite okuyor, hedefi Guinness'e girmek

SAMSUN - Samsun Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Yüksel, 12 üniversite bitirdi. Halen dört üniversite eğitimine devam eden okul müdürünün hedefi toplam 17 üniversite bitirmek ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek.

Okuma azmiyle hayranlık oluşturan Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Yüksel, 47 yıla ilk ve orta öğretimin yanı sıra 12 üniversite sığdırdı. Hali hazırda arkeoloji, rekreasyon, yaşlı bakımı, veteriner ve laborant sağlık adlı 4 farklı üniversitede, 4 farklı bölüm okuyor.

"Öğretmen, öğretmen olabilmesi için öğrenci kalmalı"

Eğitim hayatı hakkında bilgi veren Yüksel, "47 yaşındayım, 47 yıla 12 üniversite sığdırdım. İlk üniversitemi 2001 yılında bitirdim. Erzurum Atatürk Üniversitesi İngilizce Dil Edebiyat Bölümü'nden mezun oldum. Sonra eğitim-öğretim hayatına öğretmenliğe başladım. Zevkle, aşkla mesleğimizi yaparken kitap okurken bir cümle kaldı aklımda 'bir öğretmen öğrenmeyi kesince, öğretmeyi de keser, böylece sabitleşir. Yol gösteremeyen bir yol işaret levhası olur. 'Öğretmen, öğretmen olabilmesi için öğrenci kalmalıdır' sözü beni çok etkilemiştir. Bu söz üzerine tekrar üniversite okumaya karar verdim. ve fizyoterapiden kamu yönetimine, tarihten sosyal medya yönetimine kadar 12 üniversite bitirdim. Hali hazırda arkeoloji, rekreasyon bölümü, yaşlı bakımı, veteriner ve laborant sağlık adlı 4 farklı üniversitede, 4 farklı bölüm okumaktayım. Bunu tek başıma değil eşimle ve oğlumla beraber mezun olduk. Oğlum 3 üniversite bitirdi. Eşim de üçüncü üniversiteyi okuyor. Bundan sonraki hedefimde şu anda İtalyan bir vatandaşta olan Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki 16 üniversite rekorunu kırmak, ülkeme 17. üniversiteyi ve daha sonraki üniversiteleri kazandırmak. "

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Samsun Bafra Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title