Haberler

Mudanya'da Barda Dehşet: 2 Ölü, 2 Yaralı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir barda çıkan olayda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir barda çıkan olayda 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, dün gece Halitpaşa Caddesi'nde bulunan bir barda alkol alan İsmail A.(56), henüz belirlenemeyen bir sebeple karşı masada oturan müşterilere ruhsatsız tabancasıyla ateş açtı.

Masada oturan ve barda müzisyenlik yaptığı öğrenilen Emine Bekereci (49) ile müşteriler Bülent Öztaş (25), Cevat Gündoğdu (60) ve Kamil Kılıç (31) yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Emine Bekereci kurtarılamadı. Diğer yaralılar ilk müdahalenin ardından Bursa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Bülent Öztaş da doktorlarına müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Ölen Emine Bekereci'nin 2 çocuk annesi, Bülent Öztaş'ın da 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bar çalışanları tarafından yakalanan zanlı İsmail A. gözaltına alındı. Barda 12 boş kovan bulunurken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halitpaşa Gündoğdu Mudanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title