Haberler

Moskova'da Türk İş İnsanları Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen bayramlaşma programında Türk iş insanları bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı kutladı. Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç ve RTİB Başkanı Erdem Acay da programa katıldı.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Türk iş insanları, bir araya gelerek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Rus- Türk İş İnsanları Birliğinin (RTİB) ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına, Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Tanju Bilgiç, RTİB Başkanı Erdem Acay, Rusya'da faaliyet gösteren Türk iş insanları, Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile büyükelçilik çalışanları katıldı.

Büyükelçi Bilgiç, burada yaptığı konuşmada, herkesin bayramını kutlayarak, "Türk iş adamları Rusya'da başarılı olduğu sürece bizim de büyükelçilik olarak etkimiz daha da güçlenecektir. Bunun için temel hedefimiz sizin mümkün mertebe burada daha çok yatırım yapmanız, ticaretimizi artırmanızdır. Bu sadece sizler için değil, Türkiye için de önemli." dedi.

RTİB Başkanı Acay da Rusya'nın ticaret alanında potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek, "Bu potansiyeli değerlendirmemiz gerekiyor." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Moskova Türkiye Türk İş Rusya Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title