Haberler

Minibüs İçinde Bulunan Üç Kişi Defnedildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde çöken köprüden düşerek kaybolan ve yedi gün sonra bulunan minibüs içinden çıkan üç kişi defnedildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde çöken köprüden düşerek kaybolan ve yedi gün sonra bulunan minibüs içinden çıkan üç kişi defnedildi. Cenazede ölenlerin bazı yakınları, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e tepki gösterdi.

Çaycuma ilçesinde, köprünün çökmesi sonucu köy minibüsünde bulunan 10 kişi Filyos Çayı'nda kaybolmuş, iki kişi daha önce bulunmuştu. Dün minibüs içinden çıkan şoför İsmail Örenbaş, Mehmet Başören ve Alim Başören de Yolgeçen köyü Başören Mahallesinde defnedildi. Cenazelerin köye gelmesi sırasında ölenlerin yakınları tabut başında gözyaşlarına boğulurken, bazıları baygınlık geçirdi. Cenazeler evlerinin önünde helallik istendikten sonra Başören Mahallesi Camisine getirildi. Burada Kur'an okunurken tekrar helallik istendi. Ardından cenaze namazları kılındı. Cenaze namazının kılınmasının ardından mezarlığa gidildi. Cami yanında bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e, Mehmet Başören ve Meryem Başören'in yeğeni tepki gösterdi. Mehmet ve Meryem Başören'in yeğeni Kadriye Başören, Başkan Gülşen'e neden önlem almadığını sorarak, "İlgilenmediniz neden bu kadar ihmalkarsınız? Çok ihmalkarsınız" dedi.

Ardından diğer ölenlerin yakınları da Kadriye Başören'e tepki gösterdi. Olay kısa süre sonra yatıştırıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mithat Gülşen Filyos Çayı Zonguldak Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title