Haberler

Milli Piyango çekilişi, Mardin'de yapıldı

Milli Piyango 9 Ekim çekilişi Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki bir alışveriş merkezinde yapıldı.

Milli Piyango 9 Ekim çekilişi Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki bir alışveriş merkezinde yapıldı.

Çekiliş törenine Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Ermiş, çekiliş töreninde yaptığı konuşmada, Milli Piyango İdaresi'nin Kızıltepe'de Özcan Yıldız İmam Hatip Anadolu Lisesi'ni yaptırdığını, bin 500 kişi kapasiteli spor salonu ve bin 500 kişilik konferans salonu yaptıracağını söyledi.

Daha sonra butona basan Kaymakam Ermiş, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Büyük ikramiye 127033 numaralı çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiyenin İstanbul, Adana, Eskişehir ve Ankara'da satılan çeyrek biletlere çıktığı bildirildi. Amorti ikramiye çekilişinde ise son rakamlar 4 ve 5 oldu.

Öte yandan tören alanında çekilişi izleyen vatandaşlara dağıtılan broşürlerde bulunan numaralar için de çekiliş yapıldı. Salonda bulunan 5 talihli yapılan çekilişle LCD televizyon sahibi oldu.

Çekilişin ardından şarkıcı Mustafa Ceceli konser verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Piyango İdaresi Erdoğan Turan Ermiş Kızıltepe Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title