Haberler

Milli Birlik ve Demokrasi Konseri'nde Bakan Osman Aşkın Bak'tan 15 Temmuz mesajı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Birlik ve Demokrasi Konseri'nde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da milletin destan yazdığını belirterek Türk milletine selam gönderdi. Bakan Bak, hainlere karşı yazılan destanı vurgulayarak, Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğini ifade etti.

Milli Birlik ve Demokrasi Konseri'nde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 15 Temmuz'da milletin destan yazdığını belirterek "Herkese Türk'ün gücünü gösteren aziz milletimize selam olsun." dedi.

Üsküdar Meydanı'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Bakan Osman Aşkın Bak'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konser öncesinde meydandaki vatandaşlara hitaben konuşma yapan Bak, sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek başladı.

Türk milletiyle gurur duyduklarını vurgulayarak sözlerine devam eden Bakan Bak, "15 Temmuz gecesi meydanlara koşarak, hain FETÖ'nün uşaklarına karşı destan yazarak, herkese Türk'ün gücünü gösteren aziz milletimize selam olsun. O gece herkes, 'Bu millet evinde oturur bekler' diye düşünüyordu. Böyle bir şey yok. Bu millet asla esir olmadı, olmayacak ve kimseye boyun eğmeyecek." ifadelerini kullandı.

Hainlere karşı destan yazıldığını dile getiren Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, "Times dergisi 'Türkler tankları ezdi' diye yazdı. Türk milleti tankları, hainleri ezdi, meydanlara gömdü. Böyle bir milletin gençleriyiz, böyle bir milletin üyeleriyiz. Milletimizle gurur duyuyoruz. O gece köprüye koşan, tankları durduran, belediyenin önünde, Genelkurmay Başkanlığının önünde olan aziz milletimize helal olsun. Hain darbecilerin tuzak kurduğu Cumhurbaşkanı'mızın çağrısıyla, koşa koşa meydanlara giden milletimize selam olsun. Pusuda bekliyorlardı ama bir şeyi hesap etmediler, kimsenin esiri olmamış bu aziz milleti hesap edemediler. 15 Temmuz destanını yazan, bu aziz millettir." değerlendirmesinde bulundu.

"Kimse bu millete boyun eğdiremez"

O dönem NATO'da Türkiye için, "Türk ordusu artık güçlü değil, siz 200 üst düzey komutanı hapse attınız" yorumunun yapıldığının altını çizen Bakan Bak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türk ordusu eskisinden daha güçlü. İçindeki hainleri temizledi ve aslan gibi komutanlar Fırat Kalkanı operasyonunu, Bahar Kalkanı operasyonunu yaptı. Kim ne derse desin! Bu gençler oldukça, Türk milleti oldukça, kimse bu millete boyun eğdiremez. Ezan susmaz, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet kalır. Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde şunu gösterdik; bu millet sadece ve sadece Allah'ın huzurunda eğilir, başka yerde eğilmez. 'Topunuz gelin' dedik. FETÖ geldi, PKK geldi ama bu millet boyun eğmedi. Gençler asla unutmaz, asla unutmayacağız. Şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. 81 ilimizden gelen gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu güzel ülkede ilelebet yaşamaya devam edeceğiz. Ezan şahit. Şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan susmaz, Türk milleti asla diz çökmez."

Kaynak: AA / Güncel

Osman Aşkın Bak 15 Temmuz Demokrasi Gençlik Destan Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
title