Haberler

Milletvekili Türkoğlu Yeni Yılı Kutladı

Güncelleme:

Hacı Bayram Türkoğlu, yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

2013 yılının, ülkeye, millete ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Türkoğlu, her yeni yılın, beraberinde getirdiği iyimserlik atmosferinin vatandaşların olduğu kadar, milletlerin ve ülkelerin de geleceğe yönelik umutlarını, heyecanlarını ve beklentilerini artırdığına işaret etti.

Türkoğlu, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında; kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vurgu yaparken, Türkiye'yi bölgenin ve dünyanın en güçlü ve en itibarlı ülkesi haline getirmeye yönelik hedeflerin gerçekleştirilmesi suretiyle Türk insanının refahı ve güvenliği için hizmet ve çabaların büyük bir kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

Türkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye'nin yakın dönemde başlattığı büyük atılımların 2013 yılında da aynı kararlılıkla sürdürülmesi, demokrasi, insan hakları ve hukuk devleti alanlarındaki reformasyonu nihayete erdirmek suretiyle gerekli atılımlarda bulunurken, aynı zamanda ekonomimizin istikrarlı, büyüyen, üreten, istihdam yaratan bir yapıya dönüşmesi için büyük bir iştiyakla çalışıyoruz. Türkiye'nin ekonomiden demokratikleşmeye kadar her alanda katettiği bu büyük mesafe, bugün istikbale yönelik umutlarımızı hep diri kılıyor. Kendi bölgesinde adeta bir istikrar adası olarak inşa ettiğimiz, gelişme istidadı, demokratik yapısı ve köklü tarihi ile bir model yaratan Türkiye, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıldönümünde, yani 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma idealine yönelik yürüyüşünü büyük bir kararlılıkla devam ettiriyor."

Türk Milleti'nin tüm renkleriyle ve tüm etnik unsurları, inanç ve mezhep grupları ile köklü tarihinden beri süregelen kardeşçe ve dayanışma içinde sürdürdüğü yaşam tarzına yönelik her türlü nifakın ve saldırıların sonuçsuz kalacağının altını çizen Türkoğlu, birlik ve dayanışma ruhu ve kardeşlik hukuku üzerinden inşa edilen tarihimizin, yine aynı anlayış içerisinde istikbali dizayn edeceğine işaret etti.

Türkoğlu yeni yıl mesajını son olarak şu cümlelerle kaydetti;

"Yeni umutlarla karşıladığımız 2013 yılının insanlığa barış getirmesini, Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini diliyor, yeni yılın Hatay'ın hizmet ve yatırımlardan daha fazla pay aldığı bir yıl olarak geçmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Bayram Türkoğlu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title