Haberler

MHP Kayseri heyeti, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Güncelleme:

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak'ın, Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan belediye başkanlarıyla Ankara'da ziyaretlerde bulunduğu ve ilçelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum yetkililerine ilettiği bildirildi.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak'ın, Pınarbaşı, Sarız, Özvatan ve Sarıoğlan belediye başkanlarıyla Ankara'da ziyaretlerde bulunduğu ve ilçelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum yetkililerine ilettiği bildirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, İncetoprak, Pınarbaşı Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım ile Ankara'da ilk olarak MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'u ziyaret etti.

Heyet, daha sonra Baki Ersoy ile DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız'a ziyarette bulundu. Görüşmede, Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan ve Özvatan ilçelerinin sıkıntıları ve talepleri ile ilgili olarak daha önce verilen dosyaların akıbetleri ile ilgili bilgiler alındı.

İncetoprak, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"DSİ Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşme çok olumlu geçti. Kayseri Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy'un öncülüğünde yaptığımız görüşmelerde belediyelerimizin daha önceki taleplerinin durumu ve yeni taleplerimiz ile ilgili olarak görüştük. Ardından Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti'nin genel başkan yardımcısı ve Kayseri milletvekili Sayın Mehmet Özhaseki'ye nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyarette, ilçelerimizin ve Kayseri'mizin problemleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. 16 ilçemize de aynı hizmetlerin yapılması ve sıkıntılarının giderilmesi için gerekli kurumlarla görüştük. Kendisine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim."

Ankara'da MHP Genel Merkezi'ni de ziyaret ettiklerini belirten İncetoprak, burada genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, genel sekreter yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ile genel başkan başdanışmanı Yıldıray Çiçek ile de bir süre görüştüklerini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Pınarbaşı Özvatan Kayseri Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title